неделя, 17 юли 2011 г.

Празник на гърнетата в с.Зимница

Както вероятно са забелязали повечето му читатели, напоследък този блог няма нищо общо с първоначалната му идея. Това, както и някои промени, които настъпиха напоследък и които ще ме ограничат като време и финанси, ще наложи да прекратя за известен период писането тук.
Все пак от уважение към малкото хора, които са се захванали да правят нещо вместо да си седят и да се оплакват, да спомена за събитието от заглавието. Няма да изпадам в подробности, тъй като всичко за идеята и организацията е описано в сайта на Добруджанска Зимница, за който стана въпрос и в предната статия.
От снимките се вижда, че всичко мина в песни, танци, игри и естествено ядене, като най-добрите получиха награди. Единствено лекия дъждец, който заваля някъде следобед и мрачните облаци объркаха малко нещата, но това са рисковете на забавленията на открито, срещу които нищо не може да се направи.
До догодина на третото издание.


2 коментара:

Мартин Петров каза...

Дано се оправят нещата с финансовата част, че да продължиш да ни радваш. Поздрави Евгени и успехи:)

mislesht каза...

И аз се надявам да пишеш пак. Миналата година и за мен положението не беше розово, не че сега е. Важно е поне да не е кафяво... ;-) Човек за всичко намира начин.

Публикуване на коментар

Коментарите ви са с dofollow линкове и без модериране от моя страна ... засега
(Ако има проблем с публикуването на коментари през Mozilla пробвайте с друг браузър)